Bröstlyft för fastare bröst

Bröstlyft på Bellakliniken

Ett bröstlyft lämpar sig för den som önskar lyfta brösten och få dem fastare. Kanske känner sig kvinnan nöjd med storleken på brösten men att de hänger? Många kvinnor med stora och tunga bröst kan med tiden uppleva att de börjar hänga. Det är inte helt ovanligt att bröstens form ändras med tiden, detta på grund av att hudens elasticitet ändras. Det kan till exempel bero på viktuppgång eller viktnedgång. Kvinnor som fött barn och ammat kan också få hängiga bröst. En lösning för att få fastare bröst är således ett bröstlyft.

Bröstlyft är således ett plastikkirurgiskt ingrepp med målet att minska brösthäng. Under ett bröstlyft flyttas vårtgården och bröstvårtan upp. I vissa fall förminskas även vårtgårdens storlek. Vanligtvis avlägsnas överskottshud och där bröstvävnaden omformas, vilket resulterar i att brösten upplevs som fastare.

Vissa kvinnor upplever att brösten är för små eller att brösten har tappat sin volym. En lösning på detta kan vara att kombinera ett bröstlyft med en bröstförstoring. Andra gånger kan det vara nog att göra en bröstförstoring för lyfta brösten, men detta är avhängande på bröstets befintliga volym och fasthet.

Bellakliniken – ett tryggt och säkert val

Var kan man göra bröstlyft tryggt och säkert? Det är viktigt att vända sig till en pålitlig klinik som har lång erfarenhet av branschen. Bellakliniken har en lång och gedigen erfarenhet inom skönhetsoperationer och bröstlyft. De erbjuder noggrann konsultation och hälsoundersökning före ett ingrepp. Patienten får först och främst träffa sin kirurg under en inledande konsultation då patientens önskemål och förväntningar diskuteras i detalj. Kirurgen ger även mer djupgående information om hur operationen går till samt berättar vad som är viktigt att ha i åtanke inför ett bröstlyft.