Lyssnar på Kent idag

Idag lyssnar jag på Kent hela dagen och har satt ihop en lista med låtar som är mina favoriter. Jag tänker dela med mig av några låtar som jag har lyssnat på i många år och som jag aldrig tröttnar på. Den första av mina favoriter är: Mannen i den vita hatten, sedan kommer nog låten Chans och Utan dina andetag. Det finns så många låtar men jag tycker helt klart att dom gamla klassikerna är dom bästa.

Det är sådana låtar som håller i vått och torrt och som man aldrig tröttnar på. Jag har varit på några konserter där Kent spelat och dom är verkligen bra live. Man skulle ju kunna tro att ett band som är bra på skivor inte kan vara bra live också men det stämmer verkligen inte i detta fall. Dom rankas högt på båda delarna och jag tycker det är ett av dom bästa banden i Sverige för tillfället.