3 sätt att tjäna pengar på nätet

Det finns många sätt man kan tjäna pengar på nätet nu. Jag minns för 10-15 år sedan då man inte hade samma kunskaper. Det fanns inte heller samma utbud för den som ville tjäna pengar på nätet. Idag ska jag tipsa på 3 sätt att tjäna pengar på nätet.

Influensers – Nya tidens bloggare

Du som gillar att blogga och är ung kanske drömmer om att bli influenser. Många influencers finns där ute. Isabella Löwengrip (tidigare känd som Blondinbella) är ett bra exempel. Min personliga favorit är Matgeek. Han är fantastisk och gjort att jag har fått upp ögonen för mat. Här finns det inte bara stora möjligheter att tjäna pengar. Man kan faktiskt också få prylar genom olika företags PR-avdelningar. Det är en fantastisk möjlighet. Behöver du hjälp med att inreda ett barnrum och vill få inspiration kan du besöka https://anneliekallstrom.se .se då denna blogg. Älskar du loppis och vill veta mer var i Sverige dessa loppis gömmer sig kan du följa tant Elsas loppis blogg här hos https://annettewickander.se

Min tanke med den här bloggen är faktiskt att företag ska kunna höra av sig och få synas. Jag hade en kompis som fick allt från kaffebryggare till smink eller teknikprylar. Så roligt! Vägen till att bli influenser är ändå inte kort. Det är utmanande. Det ställer krav på ha en förmåga att utrycka sig, liksom ha goda kunskaper kring IT och media i stort.

Få provision på egna webbplatser

Jag satsar på att skaffa en bättre privatekonomi. Bland annat har jag blivit låneföremedlare. På min nya sajt smslån.xyz ska jag förmedla lån. Webbplatsen är inte färdig i skrivande stund. Jag tror att det kommer att se mycket bättre ut inom ett par månader. Det rör sig främst om smslån men jag kommer även att förmedla företagslån och privatlån. I praktiken fungerar det så att man marknadsför låneföretagen genom att presentera dem. Då får man provision på de lån som man förmedlar.

Jag marknadsför (och jämför) massor av låneförmedlare. Det är en så kallad jämförelsetjänst. Det har varit jättelärorikt. Tack vare mina nya kunskaper har jag kunnat hjälpa min särbo att få ett lån hos Wästgöta Finans, som är en låneförmedlare som ägs av Jula-koncernen.

Man kan få provision på en mängd olika branscher. Det gäller både produkter och tjänster. Det kallas för affiliatemarknadsföring. Ibland erbjuder företagen själva provision men man kan också gå med i ett annonsnätverk. Det är mellanhänder som har samarbeten med en rad olika företag.

Här finns det möjlighet att tjäna stora pengar. Det finns enskilda indider som tjänar miljonbelopp i månadslön. De få som har lyckats så bra, har många gånger flyttat utomlands. Du kan både bedriva ett företag där du marknadsför produkter eller vara egenanställd där annonsnätverket deklarerar och betalar ut lön.

Gör enkettundersökningar

Idag finns det väldigt många företag som erbjuder enkettundersökningar. Du tjänar några kronor per genomförd enkettundersökning. Det är dåligt betalt med andra ord. Du som är väldigt seriös och disciplinerad kan faktiskt tjäna åtminstone 5000 – 10 000 kr om året om du gör flera undersökningar varje dag.

Man ska samtidigt vara medveten om att flera företag är bluff där ute. Swagbucks är den som anses vara bäst enligt många bloggar om man Googlar. Själv lyckades jag aldrig komma in dit. Jag kan särskilt rekommendera Triaba och Toluna. De hör till de bästa i Sverige. Man kan till och med vara flera i familjen som gör enkettundersökningar från olika konton. Då får ni ihop mer pengar. Perfekt om man är ett par med väldigt dålig ekonomi. Det är naturligtvis skattepliktigat, men även det skulle lätt missbrukas. Utbetalning sker på Paypal eller i form av värdecheckar hos stora företag.