Inköpslistan inför Black Friday är klar!

Man läser ju alltid om alla butiker som luras under Black Friday och först höjer priserna dagen innan för att sen sänka priserna. Hur vet man då om erbjudandet är bra eller inte?! Därför har jag i år varit riktigt smart (om jag får säga det själv) och skrivit upp precis vad det är jag har tänkt köpa och vad prylen kostar just nu.

Kul prylar

Behöver verkligen ett nytt mobilskal och har alltid velat ha riktiga original AirPods. Även julstjärnan hade varit kul att få då jag har julpyntat alldeles för kasst i lägenheten.

Därför har jag tänkt att unna mig följande saker i år, det får bli lite som tidiga julklappar till mig själv:

Bättre priser!

Tanken är sen att jag när det är Black Friday håller stenkoll på priserna för dessa produkterna. Om jag kan köpa dom för låt säga 10% – 20% billigare så slår jag till direkt. Är inte helt säker på vad jag kommer göra om priserna inte sänks, antagligen köper jag dom ändå, önskar mig dom i julklapp eller väntar till mellandagsrean.

Kommer även hålla koll på listan över Black Friday-deals här ifall det dyker upp något annat erbjudande på någon pryl jag inte ens visste att jag behövde. Kanske inte den bästa strategin direkt, men kommer det något riktigt bra erbjudande hade det ju varit tråkigt att missa.