Hitta bra bloggar på nätet

I Sverige finns det massor av bra bloggar! Det kan man förstå genom att bara att läsa Aftonbladet några gånger. Bloggare eller “influncer” somär ett hippt namn för ett helt ny sorts yrke. Det har fullständigt exploderat.

Vad gör influencers?

Idag finns det människor som lever på att blogga. De använder sina bloggar för att påverka andra människor. Det görs ofta i ett kommerciellt syfte, vilket gör att de kan leva på det. Denna yrkeskår tenderar att vara ganska ung. Det finns även yngre medelålders som är influencers. Matgeek är nog i 40-års åldern och ses som influencer. Matgeek finns på Youtube, så du kan alltså vara influencer på olika plattformar. För att vara influencers måste man vara expert på att tilltala människor. Det kan man göra genom en blogg. Om det är vad som definierar en bra blogg, det är upp till var och en. Influencers har vissa målgrupper.

Till exempel Bianca Ingrosso kanske tilltalar unga tjejer i huvudsak. Matgeek tilltalar antagligen hemmakockar och matlagningsintresserade vuxna män och kvinnor. Det finns givetvis målgrupper och människor som inte gillar influencers också. Influencers satsar ju ofta på den breda massan inom en viss målgrupp. Det som är är för smalt eller väldigt udda passar inte in. Sedan jobbar inte influencers med webbplatser som har olika former av tjänster, om det skulle finnas någon blogg kopplad dit. Influencers jobbar uteslutande med bloggar, youtube- eller instagram kanaler och liknande.

Tips på webbplatser

Jag skriver och tipsar om bra bloggar och webbplatser på nätet. Många gånger berör det influencers men även privata och personliga bloggar. Jag försöker inte begränsa mig till så kallade influencers, jag försöker skriva om brett om webbplatser. Här finns det möjlighet att hitta inspiration kring något man gillar.

Många människor begränsar sig väldigt mycket när de besöker webbplatser på nätet. De brukar besöka ett fåtal webbplatser, till exempel Google och sin internetbank. Man kanske har någon blogg man följer men så mycket mer kanske det inte är. Många människor behöver vidga sina vyer. Det är därför viktigt att vi som bloggar, kommer med något som är intressant att tillföra. När man jobbar med internetmarknadsföring så heter “content is king”. Idag räcker det inte hela vägen, men det är snarare en grundförutsättning för att tillhanda bra tjänster och bloggar på nätet. Behöver ditt företag hjälp med att synas på Google genom SEO  så kan du gå in här och maila bloggportalen https://blogbiz.se som är en digital mediabyrå. Hur fungerar egentligen attraktionslagen och vad bör man tänka på? Mer om attraktionslagen kan du läsa om här hos https://bloggfokus.com Konst och konsthistoria kan du läsa om här på denna blogg https://blogkeen.se Är du rädd för spöken? Vågar du göra en spökvandring läs mer om det på denna blogg här https://bloog.se