Daniel Day Lewis

Jag vet inte en skådespelare som är så extremt olik sig själv i varje roll han tar sig an. Jag blev varse om hans talang efter att ha sett ”There Will Be Blod”, som regiserats av Paul Tomas Anderson.

I den rollen spelar han en oljemiljardär och far som bara blir girigare och våldsammare ju längre filmen lider. Hans sätt att agera är enligt ”Method-acting” metoden. Det sättet att spela är uppbyggt genom att kopiera en annan människas sätt att vara, du ska vara med rollen konstant. Det verkar extremt lidande om du inte gillar karaktären. Fast det verkar som om han gör det ur aspekten att filmen ska bli så bra som möjligt.

Måste nog få lite mer kulor in på kontot om jag ska kunna bli lika bra som Daniel Day Lewis. Ser inte bra ut just nu ekonomiskt. Jag hittade ett kort på pendeltåget idag som tog mig till zignum.se. Tydligen så kan jag låna där på ett tryggt och smidigt sätt? Sidan ser iallafall seriös ut. There will be money!!!