Bäst i test stekpannor – Här är våra vinnarna på marknaden

Bäst i test stekpannor – Här är våra vinnarna på marknaden

Att hitta rätt stekpanna är inte alltid det lättaste. Utbudet på marknaden är stort och det finns en uppsjö av olika modeller att välja bland. För att hjälpa dig i valet har vi på Nadjas samlat vår expertis och erfarenhet för att hitta den allra bästa stekpannan på marknaden!

Vårt val av den bästa stekpannan är Le Creuset Signature Stekpanna. Detta är en stekpanna som levererar högsta kvalitet och funktion. Med sin höga och robusta kvalitet kan du använda den på alla typer av spisar oavsett om det är gas, elektrisk, keramisk eller induktionshäll. Pannan kan även användas i ugnen upp till 260 grader och är lätta att rengöra. Med sin blanka yta ser den ut som ny även efter flera års användning.

Le Creuset Signature Stekpanna

Vi har analyserat flera olika faktorer när det gäller stekpannor och här är de viktigaste faktorerna som gjorde att vi valde Le Creuset Signature Stekpanna som vår bäst i test stekpanna:

Högre prislapp men högre kvalitet

Le Creuset Signature Stekpanna är en av de dyrare stekpannorna på marknaden men också den mest hållbara och slitstarka. Med sin unika ”heat-radiating properties” har den en gelébaserad stålplatta som ger högsta värmekapacitet. Detta betyder att den kan värmas till högre temperaturer utan att brännas ut. Därför kan den användas till så mycket mer än bara att steka i.

Lätt att rengöra

Den blanka ytan på pannan gör det enkelt att rengöra den. Eftersom den är tillverkad i gjutjärn kan du använda diskborste eller diskmaskin utan att oroa dig för att pannan slits ut.

Lätt att använda

Le Creuset Signature Stekpanna har hög kvalitet och funktion, vilket innebär att den passar till alla typer av användning. Pannan fungerar på alla typer av spisar och kan användas i ugnen upp till 260 grader, så du kan enkelt använda den till alla typer av rätter.

Det finns även andra bra alternativ för dig som vill ha en riktigt bra stekpanna men inte vill spendera lika mycket pengar som för Le Creuset Signature Stekpanna, exempelvis:

Tefal Jamie Oliver Stekpannan

Tefal Jamie Oliver Stekpannan är en av de billigare stekpannorna på marknaden med hög kvalitet och funktion. Med sin belagda yta kan du steka både kött och grönsaker utan att oroa dig för att det fastnar på pannan.

Ballarini Parma Stekpanna

Ballarini Parma Stekpanna är en av de mest prisvärda och högkvalitativa stekpannorna på marknaden. Pannan har en teflonbelagd yta som gör det enkelt att rengöra och den kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktionshällar.

Avslutningsvis, om du vill ha den allra bästa stekpannan på marknaden så kan vi starkt rekommendera Le Creuset Signature Stekpanna. Om du söker en mer budgetvänlig variant så är Tefal Jamie Oliver Stekpannan och Ballarini Parma Stekpanna två mycket bra alternativ.