Bäst i test steamer

Bäst i test steamer: Här är de 5 bästa ångkokarna 2023

Bäst i test steamer: Här är de 5 bästa ångkokarna 2023

En steamer är en produkt som hjälper dig att tillaga mat på ett hälsosammare sätt. Ånga är en av de mest skonsamma metoderna för matlagning och bevarar både smak och näringsämnen i maten. En steamer är en produkt som använder ånga för att tillaga maten, och det finns flera olika typer av steamers på marknaden. Älskar choklad i alla dess former kan du läsa denna blogg här https://chokladspa.eu

När du ska köpa en Bäst i test steamer är det viktigt att du tänker på vilken typ av steamer som passar dina behov bäst. Det finns steamers som är specifikt utvecklade för att tillaga grönsaker, fisk eller kött, och det finns även steamers som är mer allround och kan användas till det mesta. Andra faktorer att tänka på kan vara storlek, material och pris.

Vi har testat flera olika steamers för att hitta den bästa produkten på marknaden. Genom att använda en Bäst i test steamer kan du enkelt tillaga hälsosam och god mat på ett skonsamt sätt. Allt om vitt vin, rött vin och vintips till olika maträtter hitta du här på denna vinguide blogg.  https://angelinajolie.se

Letar du efter en produkt som kan hjälpa dig att tillaga hälsosam mat på ett enkelt sätt? Då kan en Bäst i test steamer vara det perfekta valet för dig. Läs vidare för att ta reda på vilken steamer som presterade bäst i vårt test.

Bäst i test Steamer

Här är vår lista över de bästa ångkokarna på marknaden. Vi har noga utvärderat och testat de mest populära modellerna för att hjälpa dig att hitta den perfekta ångkokaren för dina behov. Oavsett om du letar efter en budgetvänlig modell eller en mer avancerad ångkokare med massor av funktioner, har vi täckt allt i vår lista. Läs vidare för att upptäcka våra rekommenderade produkter.

Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld

Philips Handhållen Steamer - Steam & Go Plus - GC365/80 Svart/Guld

Om du vill ha en steamer som är lätt att använda och praktisk att ta med dig på resan, är Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld ett utmärkt val. Med en automatisk kontinuerlig ånga på upp till 24 g/min, kan du enkelt och snabbt avlägsna veck från dina kläder, även på svårstrukna områden som en krage. Det är också en utmärkt lösning för att fräscha upp dina kläder mellan tvättar och ta bort lukt och döda 99,9% av bakterier.

Fördelar

 • Säker att använda på alla strykbara material
 • Kompakt och praktisk med en förvaringsväska för enkel transport
 • Automatisk kontinuerlig ånga upp till 24 g/min för snabb och effektiv avlägsning av veck

Nackdelar

 • Den 70 ml löstagbara vattentanken behöver fyllas på ofta
 • Det kan vara svårt att få ett perfekt resultat på känsliga material
 • Inte idealisk för stora mängder kläder eller tunga tyger

Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld är en praktisk och effektiv lösning för att hålla dina kläder fräscha och veckfria, oavsett var du befinner dig. Den är lätt att använda och säker på alla strykbara material, och den kompakta designen gör den idealisk för resor. Det är ett utmärkt val för alla som vill ha en snabb och enkel lösning för att se snygg ut och känna sig bekväm i sina kläder.

Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer

Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer

Vi rekommenderar starkt Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer för alla som vill ha en snabb och enkel lösning för att ta bort veck och fräscha upp kläder utan att behöva använda en strykbräda.

Fördelar

 • Automatisk kontinuerlig ånga upp till 24 g/min gör det enkelt och snabbt att avlägsna veck.
 • Tar bort lukt och dödar 99,9 % av bakterier och fräschar upp kläder mellan tvättar.
 • Säker att använda på alla strykbara material och kan stryka alla kläder utan risk för brännmärken.

Nackdelar

 • Behöver fyllas på med vatten efter att ha använts på ett fåtal plagg.
 • Ångan kan ibland lämna kläder lite fuktiga.
 • Inte lika effektiv som en traditionell strykjärn när det kommer till att få kläder riktigt släta.

Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer är en fantastisk lösning för alla som vill ha en snabb och enkel lösning för att ta bort veck och fräscha upp kläder utan att behöva använda en strykbräda. Steamer är lätt, kompakt och hopfällbar för enkel användning och förvaring – perfekt att ta med sig för snabb och smidig uppfräschning när du är på språng. Ångan är kraftfull nog att ta bort veck från de flesta kläder och fungerar även bra på svårstrukna områden, som en krage.

En av de bästa sakerna med Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer är att den tar bort lukt och dödar 99,9 % av bakterier och fräschar upp kläder mellan tvättar. Detta gör den till en utmärkt lösning för att hålla kläderna fräscha och rena på resande fot eller när du har bråttom.

Trots att Philips Domestic Appliances 3000 Series Handhållen Steamer är säker att använda på alla strykbara material och kan stryka alla kläder utan risk för brännmärken, så är det inte lika effektivt som en traditionell strykjärn när det kommer till att få kläder riktigt släta. Steamer är dock fortfarande en fantastisk lösning för alla som vill ha en snabb och enkel lösning för att ta bort veck och fräscha upp kläder utan att behöva använda en strykbräda.

Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2

Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2

Om du vill ha en smidig och effektiv steamer för att få dina kläder och hemtextilier skrynkelfria, så är Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2 ett utmärkt val.

Fördelar

 • Resevänlig steamer med ett munstycke i rostfritt stål och en värmeskyddspåse
 • Cirrus 2 gör dina kläder och hemtextilier skrynkelfria på nolltid
 • Steaming är ett skonsamt och energieffektivt alternativ till både strykning och tvätt

Nackdelar

 • Fungerar inte på läder och mocka, var försiktig när du ångar siden
 • 90 ml vattentank räcker inte till för stora mängder kläder
 • Priset är högre än för andra handsteamer-modeller

Vi har testat Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2 och är imponerade av dess prestanda. Steaming är enkelt och snabbt, och det tar bara 25 sekunder att värma upp steameren. Det rostfria stålmunstycket är hållbart och ger en jämn ånga.

Vi gillar också att Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2 är resvänlig och levereras med en värmeskyddspåse för enkel förvaring och transport. Steameren fungerar på alla tyger utom läder och mocka, men var försiktig när du ångar siden. Vi rekommenderar också att du inte fyller vattentanken för mycket, eftersom det kan leda till att ångan blir för svag.

Sammanfattningsvis är Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2 en utmärkt steamer för att hålla dina kläder och hemtextilier skrynkelfria. Det är enkelt att använda och effektivt, och det är ett skonsamt och energieffektivt alternativ till både strykning och tvätt. Om du letar efter en högkvalitativ steamer av hög kvalitet, så är Steamery Handhållen Steamer Cirrus 2 definitivt värt att överväga.

Russell Hobbs Steam Genie Aroma Blue

Russell Hobbs Steam Genie Aroma Blue

Vi har använt Russell Hobbs Steam Genie Aroma Blue en tid nu och kan säga att det är en pålitlig och användbar produkt som vi varmt kan rekommendera.

Fördelar

 • Ångar kläder, soffor, dukar och andra textilier på ett effektivt sätt
 • Lätt att använda med flera olika munstycken som passar olika typer av tyger
 • Har en luddborstefäste som effektivt tar bort ludd, hår och djurpäls

Nackdelar

 • Ångan tar slut relativt snabbt och vattentankfyllningen behöver fyllas på efter ungefär 6 minuters användning
 • Produkten är lite tung och kan vara svår att använda för personer med nedsatt styrka
 • Resultatet blir inte lika perfekt som med en vanlig strykjärn

Russell Hobbs Steam Genie Aroma Blue är en praktisk och användbar produkt som kan hjälpa dig att snabbt och enkelt ånga dina kläder och andra textilier. Den är lätt att använda och har flera olika munstycken som passar olika typer av tyger. Det finns också en luddborste som effektivt tar bort ludd, hår och djurpäls från dina textilier.

En nackdel med produkten är att ångan tar slut relativt snabbt och vattentankfyllningen behöver fyllas på efter ungefär 6 minuters användning. Produkten är också lite tung och kan vara svår att använda för personer med nedsatt styrka. Slutresultatet blir inte lika perfekt som med en vanlig strykjärn, men det är fortfarande ett bra alternativ för snabb och enkel ångning av dina kläder och andra textilier.

Sammanfattningsvis är Russell Hobbs Steam Genie Aroma Blue en pålitlig och användbar produkt som vi varmt kan rekommendera.

Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld

Philips Handhållen Steamer - Steam & Go Plus - GC365/80 Svart/Guld

Om du letar efter en enkel och effektiv lösning för att ta bort veck och fräscha upp dina kläder, är Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld ett bra val.

Fördelar

 • Automatisk kontinuerlig ånga upp till 24 g/min för effektiv veckborttagning
 • Home och Travel Steamer tar bort lukt och dödar 99,9% av bakterier för att hålla dina kläder fräscha mellan tvättar
 • Säker att använda på alla strykbara material med SmartFlow ångplatta som kan stryka alla kläder utan risk för brännmärken

Nackdelar

 • 70 ml vattentank kan behöva fyllas på ofta vid användning av större plagg
 • Inte lika effektiv som en traditionell strykjärn för svåra veck och krage
 • Inte lämplig för stora mängder tvätt eller tung användning på grund av den bärbara designen

Philips Handhållen Steamer – Steam & Go Plus – GC365/80 Svart/Guld är enkel att använda och effektiv för att ta bort veck och fräscha upp dina kläder. Med automatisk kontinuerlig ånga upp till 24 g/min kan du snabbt och enkelt ta bort veck på alla strykbara material utan risk för brännmärken. Home och Travel Steamer är också en bra lösning för att fräscha upp dina kläder mellan tvättar och dödar 99,9% av bakterierna.

Med en vattentank på 70 ml är Steam & Go Plus lämplig för mindre mängder tvätt och kan behöva fyllas på ofta vid användning av större plagg. Även om Steam & Go Plus är effektiv för att ta bort veck, är den inte lika effektiv som en traditionell strykjärn för svåra veck och krage. Dessutom är Steam & Go Plus inte lämplig för stora mängder tvätt eller tung användning på grund av den bärbara designen.

Russell Hobbs 2-i-1 Steamer & Strykjärn

Russell Hobbs 2-i-1 Steamer & Strykjärn

Om du letar efter en produkt som kan hjälpa dig att snabbt och enkelt uppdatera kläderna i garderoben, är Russell Hobbs 2-i-1 Steamer & Strykjärn ett bra val. Den har flera fördelar och nackdelar att ta hänsyn till.

Fördelar

 • Ångfunktion för snabb uppdatering av kläder och tyger
 • Strykfunktion för lätt utjämning av områden med mer envisa veck
 • Klar att användas på bara 60 sekunder

Nackdelar

 • Endast en temperaturinställning
 • Relativt kort ångtid på 7 minuter
 • Liten vattentank på 150 ml

Russell Hobbs 2-i-1 Steamer & Strykjärn är en praktisk och mångsidig produkt som kan hjälpa dig att snabbt uppdatera kläder och tyger utan att behöva ta fram strykbrädan. Den är också lätt att använda och uppvärms snabbt på bara 60 sekunder.

En annan fördel med denna produkt är dess strykfunktion, som gör det enkelt att utjämna områden med mer envisa veck. Ångfunktionen är också användbar för att snabbt fräscha upp kläder och ta bort lukt och bakterier.

En nackdel med Russell Hobbs 2-i-1 Steamer & Strykjärn är att den endast har en temperaturinställning, vilket kan vara ett problem för vissa tyger och plagg. Ångtiden är också relativt kort på 7 minuter, vilket kan vara en begränsning om du har många kläder att uppdatera.

Slutligen har denna produkt en liten vattentank på 150 ml, vilket kan innebära att du behöver fylla på den relativt ofta om du har många kläder att ånga.

Köpguide

När du väljer en ångmopp är det viktigt att tänka på dina specifika behov och önskemål. Här är några faktorer att överväga:

1. Ångtryck

Ångtrycket är en viktig faktor att tänka på när du väljer en ångmopp. Ju högre ångtryck, desto effektivare är moppen på att rengöra och desinficera ytor. Om du behöver rengöra tuffa fläckar eller smutsiga ytor, välj en ångmopp med högre ångtryck.

2. Vattentankens storlek

En annan faktor att överväga är storleken på vattentanken. En större vattentank betyder att du kan rengöra större ytor utan att behöva fylla på tanken. Men en större vattentank kan också göra moppen tyngre och svårare att manövrera.

3. Tillbehör

De flesta ångmoppar levereras med en uppsättning tillbehör som gör det möjligt att rengöra olika ytor och ytor på ett effektivt sätt. Tillbehör kan inkludera borstar, skrapor, trådar och mer. Tänk på vilka ytor du behöver rengöra och välj en ångmopp med tillbehör som passar dina behov.

4. Pris

Priset på en ångmopp kan variera beroende på märke, modell och funktioner. Innan du köper en ångmopp, tänk på hur mycket du vill spendera och vad du förväntar dig av moppen. Det är viktigt att hitta en ångmopp som passar dina behov och din budget.

5. Garanti

Slutligen, tänk på garantin när du väljer en ångmopp. En bra garanti ger dig trygghet och skydd om moppen går sönder eller inte fungerar som den ska. Kontrollera garantivillkoren innan du köper en ångmopp.

Faktor Vad man ska tänka på
Ångtryck Ju högre ångtryck, desto effektivare är moppen på att rengöra och desinficera ytor.
Vattentankens storlek En större vattentank betyder att du kan rengöra större ytor utan att behöva fylla på tanken.
Tillbehör Välj en ångmopp med tillbehör som passar dina behov.
Pris Tänk på hur mycket du vill spendera och vad du förväntar dig av moppen.
Garanti Kontrollera garantivillkoren innan du köper en ångmopp.