Utbildning och erfarenhet – takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm – Få en offert

Letar du efter en pålitlig takläggare Stockholm? Inget annat tak är det andra likt – varje tak är unikt. När du kontaktar oss på WM Tak & Fasad för att boka en kostnadsfri konsultation kommer en av våra takexperter hem till dig. Takexperten utför således en grundlig översyn av fastighetens befintliga tak och går sedan igenom tillsammans med dig vad ditt hus har behov av. Du kan känna dig trygg med att dina behov och önskemål sätts i centrum. Utifrån genomgången får du därefter en offert. Givetvis utför vi hembesöket helt utan kostnad och det finns inga bindande köpkrav.

Gemensam planering 

När du väl tagit ditt beslut för att ge oss ditt förtroende om att lägga om taket så påbörjar vi den grundliga planeringen. Tillsammans med dig genomgår vi tidsplanen och eventuella övriga praktikaliteter. Därefter påbörjar vi även vårt interna planeringsarbete för att leverera ett så effektivt arbete som möjligt. Vi beställer även kvalitetsmaterial och nödvändig säkerhetsutrustning som sedan levereras direkt till din tomt inför takläggningen.

Vi på WM Tak & Fasad anser att våra medarbetare är viktiga och vi är därmed mycket måna om att ta hand om dem. Vi arbetar löpande med utbildning och erfarenhetsutbyte för att fortsätta utvecklas och för många års erfarenhet av att jobba med olika tak. Vi har stenkoll på vad som fungerar och vi vet vad som är viktigt att prioritera. Vi har ett standardiserade arbetssätt och detta betyder att kunden alltid vet vad hon kan vänta sig när hon anlitar oss.

Du kan känna dig helt trygg med att vi använder oss av kvalitetsmaterial eftersom detta är en förutsättning för att taket ska hålla en lång tid framöver. Du kan lita på att vi aldrig tummar på kvalitet och att de leverantörer vi samarbetar med är etablerade. Anlita oss när du vill ha en seriös takläggare Stockholm.