Snygga mobilskal

Ibland drar man igång gigantiska trädgårdsprojekt som kostar multum, och ibland bidrar småprylar till den vardagliga lyckan. Jag har länge tänkt på var man kan få tag i snygga mobilskal. Man hittar ändå flera hos NetOnNet som jag tycker ändå kan vara riktigt prisvärda. Det är mobilskal som faktiskt är ganska snygga och av bra kvalitet. Mobilskal som antagligen följer vår svenska standard.

Lyx vs. budget

Ibland kan man köpa riktigt billiga mobilskal på till exempel Wish. Jag har hört och läst att vissa saker som man handlar där kan vara direkt farligt att använda. Det kan vara typ med ohälsosamma material eller saker som inte säkert att använda. De kanske går sönder lättare. Min kompis Marie har en son som köpte en laserpekare på Wish som polisen tog. Lasern var alldeles för stark.

Vill man ha en iPhone X i 24 karat guld så finns det säkert! Men bara iPhone X i guldfärg är sååå himla snygg! Vill bara ha… Kan någon där ute köpa en till mig? Snälla? Oavsett vad så ska jag glänsa med min nästa iPhone på skidsemester.

Shoppa mobilskal

Jag tycker inte att mobilskalen på vare sig NetOnNet är särskilt utmärkande eller extrema på något sätt men de är ändå helt okej. Man kan kolla in Etsy som har snygga och häftiga mobilskal! Etsy är typ som Tradera eller Ebay för unika och handgjorda prylar. Många gånger är det mindre hantverkare, designers eller artister som gör snygga saker i en begränsad produktion. Man får också komma ihåg att det kan bli klart dyrare än hos vanliga butiker i Sverige, dessutom frakt och så till Sverige.

2020-12-01: Nu kan jag tillägga att min fantastiska blogg har en ny kategori för teknik. Denna artikel är nu flyttad från kategorin “allmänt” till “teknik”. Följ bloggen för att läsa spännande saker om allt möjligt.