Roseb AB har en lång erfarenhet av att byta tak

Välj rätt firma när du ska byta tak

Taket utgör en viktig del på fastigheten och skyddar det från både väder och vind. Ett tak ska hålla i många år men förr eller senare kommer det att bli dags för ett takbyte. När du ska byta tak på byggnaden eller fastigheten så är det viktigt att du anlitar en professionell takfirma. Detta för att du ska kunna känna dig trygg med att jobbet blir utfört på rätt sätt och att taket ska skydda byggnaden i många år framöver.

Roseb AB har en lång erfarenhet av att byta tak och använder sig av alla slags material, allt ifrån papptak, tegeltak till plåttak och betong. Firman utför takbyten i följande städer: Stockholm, Eskilstuna och Västerås.

Det finns idag ett mycket stort utbud av olika takfirmor i Stockholmsområdet. Det kan därför vara svårt att veta var man ska vända sig någonstans för att vara säker på att takbytet blir så bra som möjligt. Roseb AB har en lång erfarenhet av att byta tak och firmans certifierade takspecialister kan hjälpa till med allt ifrån takläggning, takbyte till taksäkerhet. 

Roseb AB har funnits i takbranschen ända sedan 1995 och företagets duktiga takläggare använder sig av kvalitetsmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt tak ska hålla i många år. Firman lägger stor vikt vid hög kvalitet och går den extra milen för att göra kunderna nöjda. .Du kan även lita på att Rosebs takläggare gör en tydlig och omfattande plan för takbytet och att de lyssnar på dina önskemål gällande taket.

Roseb AB samarbetar med olika partners som har en lång erfarenhet av takarbeten och som hjälper till att säkerställa att varje projekt får ett bra slutresultat. Roseb har erfarenhet från att byta tak på byggnader som ägs av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, myndigheter, företag samt privatpersoner.