Förvandla hemmet med en glasvägg

Glasvägg – oändliga möjligheter

Vill du skapa mer utrymme i hemmet utan att det naturliga ljuset försvinner? Det sista du vill vara med om är att ditt hem blir instängt och mörkt. Om du önskar få upp en vägg och samtidigt vill behålla ljusinsläppet så kan en glasvägg från SGOfab vara en bra idé. En glasvägg ser till att det naturliga ljuset från de angränsande rummen fortfarande släpps igenom och resulterar i att utrymmena förblir ljusa. En glasvägg är således funktionell och snygg! Utöver detta kan den användas för att få en god ljudisolering. Har du problem med en hög ljudnivå så kan därmed glasväggen vara väl lämpad åt arbetsplatsen.

Genom att sätta upp en glasvägg i bostaden eller på arbetsplatsen så får du genast fler rum på köpet samtidigt som du fångar upp mer ljus. En glasvägg kan användas för att skapa fler utrymmen samtidigt som du kan dra nytta av att den upptar minimalt med yta. En vanlig vägg tar upp betydligt mer plats och gör att rummet känns mindre. En glasvägg släpper in ljus och bibehåller känslan av en öppen planlösning. När du ska köpa en glasvägg så kan du med fördel göra detta hos SGOfab. Glasmästare-firman har en gedigen erfarenhet av att arbeta med glas och de tillverkar svensktillverkade glasväggar. Du kommer garanterat bli nöjd när du beställer din glasvägg hos dem. 

Skräddarsydda glaspartier

Hos SGOfab kan du beställa skräddarsydda glasväggar helt enligt dina behov och önskemål. Du kan själv bestämma om du vill ha en enkeldörr, skjutdörrar eller dubbeldörrar till din glasvägg. SGOfab skär upp glaset direkt i verkstaden och därefter fäster de på resterande glaspartierna. Firman levererar därefter glaspartierna direkt till ditt hem. Du har även möjlighet för att beställa montering.